Nutriční hodnoty (Kuře na pánvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 524 kJ / 1 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,55 g |
Tuky | 41,43 g |
– nasycené | 5,84 g |
– nenasycené | 34,00 g |
–– mononenasycené | 22,19 g |
–– polynenasycené | 11,81 g |
––– omega 3 | 2,88 g |
Vláknina | 81,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 973 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 92,87 g |
– cukry | 35,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky kuřecích prsou | Kuře prso | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
500 ml 500 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce nakládaných cibulek | Cibule sterilovaná | |
300 g 300 g zmrazeného hrášku | Hrášek zelený | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |