Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubňáčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 111 kJ /
743 kcal
Bílkoviny59,92 g
– z toho živočišné bílkoviny38,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,39 g
Tuky15,20 g
– nasycené3,57 g
– nenasycené7,37 g
–– mononenasycené5,66 g
–– polynenasycené1,71 g
––– omega 30,09 g
Vláknina28,38 g
Cholesterol 357 mg
Sodík 3,17 g
Sůl7,93 g
Sacharidy78,90 g
– cukry31,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší kedlubny Kedluben čerstvý 720 g
2-3 2-3 brambory Brambor zimní 125 g
150 g 150 g uzeného masa Vepřová plec uzená 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
špetka špetka pepře Pepř černý
olej na smažení podle potřeby Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.