Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kompotová buchta bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 687 kJ /
2 554 kcal
Bílkoviny40,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky41,00 g
– nasycené3,04 g
– nenasycené32,97 g
–– mononenasycené22,39 g
–– polynenasycené10,58 g
––– omega 32,71 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy491,70 g
– cukry168,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g bezlepkové mouky (namíchala jsem 300 g Procelia univerzální a 100 g Jizerka) Mouka pohanková 400 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky xanthanu E415 - Xanthan
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 konzerva 1 konzerva mandarinkového (nebo jiného) kompotu (320 ml)
( 400 ml 400 ml tekutiny – šťáva z kompotu doplněná vodou) Šťáva z kompotu 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.