Nutriční hodnoty (Kompotová buchta bez lepku, mléka a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 687 kJ / 2 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 41,00 g |
– nasycené | 3,04 g |
– nenasycené | 32,97 g |
–– mononenasycené | 22,39 g |
–– polynenasycené | 10,58 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 491,70 g |
– cukry | 168,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g bezlepkové mouky (namíchala jsem 300 g Procelia univerzální a 100 g Jizerka) | Mouka pohanková | 400 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky xanthanu | E415 - Xanthan | |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 konzerva 1 konzerva mandarinkového (nebo jiného) kompotu (320 ml) | ||
( 400 ml 400 ml tekutiny – šťáva z kompotu doplněná vodou) | Šťáva z kompotu | 400 ml |