Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ledová čokoládová terina s jablkovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 325 kJ /
2 946 kcal
Bílkoviny30,08 g
– z toho živočišné bílkoviny11,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,01 g
Tuky159,45 g
– nasycené88,94 g
– nenasycené60,47 g
–– mononenasycené50,20 g
–– polynenasycené10,27 g
––– omega 30,29 g
Vláknina14,70 g
Cholesterol 178 mg
Sodík 286 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy301,65 g
– cukry286,44 g
––– laktóza32,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g hořké čokolády (min.75% kakaa) Čokoláda hořká 40% 100 g
70 g 70 g smetany (min.33% tuku) Smetana kravská sladká 12% 70 ml
20 ml 20 ml likéru Kahlúa Likér 20 ml
140 g 140 g bílé čokolády (min.28% kakaa) Čokoláda mléčná 25% 140 g
30 g 30 g smetany (min.33% tuku) Smetana kravská sladká 12% 30 ml
20 ml 20 ml likéru Malibu Likér 20 ml
130 g 130 g mléčné čokolády (min.36% kakaa) Čokoláda mléčná 35% 130 g
40 g 40 g smetany (min.33% tuku) Smetana kravská sladká 12% 40 ml
20 ml 20 ml likéru Baylies Likér 20 ml
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
240 ml 240 ml vody Voda 240 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 celá skořice Skořice ceylonská
3 3 zelená jablka (Granny Smith) Jablko čerstvé
3 lžíce 3 lžíce tokajského (sladkého bílého vína ) Víno bílé suché 45 ml
1 lžíce 1 lžíce limetkové šťávy Šťáva z limetky 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.