Nutriční hodnoty (Ledová čokoládová terina s jablkovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 325 kJ / 2 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,01 g |
Tuky | 159,45 g |
– nasycené | 88,94 g |
– nenasycené | 60,47 g |
–– mononenasycené | 50,20 g |
–– polynenasycené | 10,27 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 301,65 g |
– cukry | 286,44 g |
––– laktóza | 32,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g hořké čokolády (min.75% kakaa) | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
70 g 70 g smetany (min.33% tuku) | Smetana kravská sladká 12% | 70 ml |
20 ml 20 ml likéru Kahlúa | Likér | 20 ml |
140 g 140 g bílé čokolády (min.28% kakaa) | Čokoláda mléčná 25% | 140 g |
30 g 30 g smetany (min.33% tuku) | Smetana kravská sladká 12% | 30 ml |
20 ml 20 ml likéru Malibu | Likér | 20 ml |
130 g 130 g mléčné čokolády (min.36% kakaa) | Čokoláda mléčná 35% | 130 g |
40 g 40 g smetany (min.33% tuku) | Smetana kravská sladká 12% | 40 ml |
20 ml 20 ml likéru Baylies | Likér | 20 ml |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
240 ml 240 ml vody | Voda | 240 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
3 3 zelená jablka (Granny Smith) | Jablko čerstvé | |
3 lžíce 3 lžíce tokajského (sladkého bílého vína ) | Víno bílé suché | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 15 ml |