Nutriční hodnoty (Bramborový salát s ančovičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 132 kJ / 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,84 g |
Tuky | 22,59 g |
– nasycené | 2,74 g |
– nenasycené | 19,12 g |
–– mononenasycené | 4,88 g |
–– polynenasycené | 14,24 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 65,00 g |
– cukry | 3,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 středně velkých brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
2 krabičky 2 krabičky ančoviček (bez oleje) | Ančovičky v oleji | |
1/2 skleničky 1/2 skleničky kapar | Kapary | |
1/2 skleničky 1/2 skleničky oliv plněných ančovičkou | ||
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 PL 2 PL citronového slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
1 PL 1 PL balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |