Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčko a botky...)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 455 kJ /
3 455 kcal
Bílkoviny77,35 g
– z toho živočišné bílkoviny26,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,75 g
Tuky100,08 g
– nasycené50,30 g
– nenasycené39,98 g
–– mononenasycené31,44 g
–– polynenasycené8,54 g
––– omega 30,72 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 981 mg
Sodík 347 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy554,08 g
– cukry255,50 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
3 3 menší vejce Vejce slepičí 210 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
2 lžíce 2 lžíce perníkového koření Perníkové koření 30 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.