Nutriční hodnoty (Vajíčko a botky...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 455 kJ / 3 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,75 g |
Tuky | 100,08 g |
– nasycené | 50,30 g |
– nenasycené | 39,98 g |
–– mononenasycené | 31,44 g |
–– polynenasycené | 8,54 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 554,08 g |
– cukry | 255,50 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
3 3 menší vejce | Vejce slepičí | 210 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce perníkového koření | Perníkové koření | 30 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |