Nutriční hodnoty (Pampeliškový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 724 kJ / 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 33,13 g |
– nasycené | 6,89 g |
– nenasycené | 19,52 g |
–– mononenasycené | 16,21 g |
–– polynenasycené | 3,31 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,42 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrsti 3 hrsti pampeliškových listů | Jitrocel list | |
3 3 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |