Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pampeliškový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 724 kJ /
412 kcal
Bílkoviny26,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky33,13 g
– nasycené6,89 g
– nenasycené19,52 g
–– mononenasycené16,21 g
–– polynenasycené3,31 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,42 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrsti 3 hrsti pampeliškových listů Jitrocel list
3 3 vejce (uvařená natvrdo) Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
trochu trochu soli Sůl mořská
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.