Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Albertovy jidáše)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 992 kJ /
3 822 kcal
Bílkoviny89,39 g
– z toho živočišné bílkoviny25,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,90 g
Tuky186,64 g
– nasycené108,05 g
– nenasycené67,59 g
–– mononenasycené56,53 g
–– polynenasycené11,06 g
––– omega 31,32 g
Vláknina18,66 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 662 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy436,87 g
– cukry93,44 g
––– laktóza12,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50-60 g 50-60 g cukru krupice Cukr bílý 55 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
300 ml 300 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 300 ml
1 kostka 1 kostka droždí (42 g) Droždí pekařské lisované 42 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
150 g 150 g změklého másla Máslo kravské 150 g
1 lžička 1 lžička citronové kůry (limetkové, pomerančové) Citronová kúra čerstvá 5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce (stačí jen bílek) Vejce slepičí 70 g
cukr moučka Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.