Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehká velikonoční nádivka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 760 kJ /
1 377 kcal
Bílkoviny216,68 g
– z toho živočišné bílkoviny216,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky54,36 g
– nasycené14,08 g
– nenasycené25,79 g
–– mononenasycené19,66 g
–– polynenasycené6,13 g
––– omega 31,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 986 mg
Sůl2,24 g
Sacharidy5,20 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 uzená krůtí stehna Stehno kuřecí s kůží uzené
3 3 chlebíčkové veky Veka
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
300 ml 300 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 300 ml
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
1 1 velký svazek zelené petrželky Petržel nať čerstvá
mladé kopřivy Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
muškátový květ Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.