Nutriční hodnoty (Lehká velikonoční nádivka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 760 kJ / 1 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 216,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 54,36 g |
– nasycené | 14,08 g |
– nenasycené | 25,79 g |
–– mononenasycené | 19,66 g |
–– polynenasycené | 6,13 g |
––– omega 3 | 1,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 986 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 5,20 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 uzená krůtí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
3 3 chlebíčkové veky | Veka | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
300 ml 300 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 1 velký svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
mladé kopřivy | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |