Nutriční hodnoty (Ořechovo-broskvové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 083 kJ / 5 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,03 g |
Tuky | 360,21 g |
– nasycené | 214,95 g |
– nenasycené | 127,18 g |
–– mononenasycené | 96,42 g |
–– polynenasycené | 30,76 g |
––– omega 3 | 4,99 g |
Vláknina | 4,65 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 969 mg |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 372,80 g |
– cukry | 217,05 g |
––– laktóza | 27,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 48 g |
2 lžíce 2 lžíce horké vody | Voda | 36 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 30 g |
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 55 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
meruňkový džem na potření | Džem meruňkový | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
250 ml 250 ml šťávy z broskvového kompotu | Broskev zavařená | |
3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 36 g |
3 3 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 120 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 velká plechovka broskvového kompotu | Broskev zavařená | |
250 ml 250 ml šlehačky (Rama Cremefine ke šlehání) | Rostlinná šlehačka | 250 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky |