Nutriční hodnoty (Jablečné musli se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 862 kJ / 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,93 g |
Tuky | 2,22 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 1,48 g |
–– mononenasycené | 0,62 g |
–– polynenasycené | 0,86 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 6,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,33 g |
– cukry | 21,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 g 25 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 25 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 9 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
kelímek kelímek jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% |