Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Beránek oříškový slepovaný krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 761 kJ /
5 440 kcal
Bílkoviny54,14 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,10 g
Tuky381,75 g
– nasycené82,51 g
– nenasycené284,02 g
–– mononenasycené197,50 g
–– polynenasycené86,52 g
––– omega 312,28 g
Vláknina25,24 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 852 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy434,30 g
– cukry304,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g mletých ořechů)
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
100 ml 100 ml oleje (i méně) Olej řepkový 100 ml
150 g 150 g tuku (másla) Margarín 150 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku pudinku Puding v prášku 24 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
100 g 100 g cukru (i méně) Cukr bílý 100 g
250 g 250 g 100% tuku (Iva, Omega) Margarín 250 g
100 g 100 g kakaa (holandského typu) Kakao prášek 100 g
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.