Nutriční hodnoty (Beránek oříškový slepovaný krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 761 kJ / 5 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,10 g |
Tuky | 381,75 g |
– nasycené | 82,51 g |
– nenasycené | 284,02 g |
–– mononenasycené | 197,50 g |
–– polynenasycené | 86,52 g |
––– omega 3 | 12,28 g |
Vláknina | 25,24 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 852 mg |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 434,30 g |
– cukry | 304,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
100 g 100 g mletých ořechů) | ||
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
100 ml 100 ml oleje (i méně) | Olej řepkový | 100 ml |
150 g 150 g tuku (másla) | Margarín | 150 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku pudinku | Puding v prášku | 24 g |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
100 g 100 g cukru (i méně) | Cukr bílý | 100 g |
250 g 250 g 100% tuku (Iva, Omega) | Margarín | 250 g |
100 g 100 g kakaa (holandského typu) | Kakao prášek | 100 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |