Nutriční hodnoty (Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 11 276 kJ / 2 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,35 g |
Tuky | 273,83 g |
– nasycené | 149,80 g |
– nenasycené | 120,34 g |
–– mononenasycené | 104,55 g |
–– polynenasycené | 15,80 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 16,28 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,12 g |
Sacharidy | 27,53 g |
– cukry | 13,01 g |
––– laktóza | 5,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 coquelet - mladí kohoutci | ||
100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1/4 1/4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 37.5 g |
1/4 1/4 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 37.5 g |
200 g 200 g lesních hub | Hřib čerstvý | 200 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce posekaného estragonu | Estragon sušený | 15 g |
pár lístků lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
4 lžíce 4 lžíce šlehačky | Šlehačka 35% | 60 ml |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
1/2 1/2 veky | Veka |