Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perník jako buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie13 456 kJ /
3 216 kcal
Bílkoviny79,60 g
– z toho živočišné bílkoviny34,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,24 g
Tuky82,57 g
– nasycené18,10 g
– nenasycené56,52 g
–– mononenasycené39,18 g
–– polynenasycené17,34 g
––– omega 34,01 g
Vláknina22,05 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 5,37 g
Sůl0,92 g
Sacharidy527,65 g
– cukry290,80 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g cukr krupice Cukr bílý 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky jedlé sody Jedlá soda 18 g
1 lžíci 1 lžíci hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 15 g
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.