Nutriční hodnoty (Perník jako buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 13 456 kJ / 3 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,24 g |
Tuky | 82,57 g |
– nasycené | 18,10 g |
– nenasycené | 56,52 g |
–– mononenasycené | 39,18 g |
–– polynenasycené | 17,34 g |
––– omega 3 | 4,01 g |
Vláknina | 22,05 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 5,37 g |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 527,65 g |
– cukry | 290,80 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g cukr krupice | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 18 g |
1 lžíci 1 lžíci hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 15 g |
máslo | Máslo kravské |