Nutriční hodnoty (Paprika plněná salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 133 kJ / 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,76 g |
Tuky | 49,21 g |
– nasycené | 22,69 g |
– nenasycené | 21,11 g |
–– mononenasycené | 17,05 g |
–– polynenasycené | 4,06 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 10,70 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,42 g |
Sacharidy | 50,75 g |
– cukry | 43,45 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
20 dkg 20 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
5 dkg 5 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
2 2 natvrdo uvařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce nakládaných hub | Hřib čerstvý | 45 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
kečup | Kečup sladký | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská |