Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní naložená vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 835 kJ /
1 395 kcal
Bílkoviny75,58 g
– z toho živočišné bílkoviny69,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,14 g
Tuky62,46 g
– nasycené14,85 g
– nenasycené28,87 g
–– mononenasycené22,96 g
–– polynenasycené5,91 g
––– omega 30,32 g
Vláknina15,38 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 18,84 g
Sůl46,68 g
Sacharidy50,43 g
– cukry17,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
500 ml 500 ml bílého vína Víno bílé suché 500 ml
250 ml 250 ml octa Ocet lihový 250 ml
3 lžíce 3 lžíce soli Sůl mořská 45 g
3 3 malé červené cibule (nebo bílé cibule) Cibule červená čerstvá 207 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
4 4 malé červené feferonky Chilli paprička čerstvá
1 lžička 1 lžička hořčičných semínek Hořčice žlutá semena 5 g
2 2 jalovčinky Jalovec čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.