Nutriční hodnoty (Pikantní naložená vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 835 kJ / 1 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,14 g |
Tuky | 62,46 g |
– nasycené | 14,85 g |
– nenasycené | 28,87 g |
–– mononenasycené | 22,96 g |
–– polynenasycené | 5,91 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 15,38 g |
Cholesterol | 2,07 g |
Sodík | 18,84 g |
Sůl | 46,68 g |
Sacharidy | 50,43 g |
– cukry | 17,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
500 ml 500 ml bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce soli | Sůl mořská | 45 g |
3 3 malé červené cibule (nebo bílé cibule) | Cibule červená čerstvá | 207 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 4 malé červené feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžička 1 lžička hořčičných semínek | Hořčice žlutá semena | 5 g |
2 2 jalovčinky | Jalovec čerstvý |