Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s čerstvým sýrem Mexiko a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 273 kJ / 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,38 g |
Tuky | 1,95 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 1,51 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 1,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 177 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 51,71 g |
– cukry | 35,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g čerstvého sýra Mexiko | Sýr tavený | |
1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 okurek | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
100 ml 100 ml vlažné vody | Voda | 100 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |