Nutriční hodnoty (Bramborové noky se špenátem a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 853 kJ / 1 638 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 177,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 89,87 g |
– nasycené | 53,91 g |
– nenasycené | 29,87 g |
–– mononenasycené | 25,49 g |
–– polynenasycené | 4,38 g |
––– omega 3 | 2,11 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 894 mg |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 25,00 g |
– cukry | 12,40 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
bramborové noky -(polotovar) | Noky | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
zmražený špenát | Špenát čerstvý | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1/2 1/2 hlavičky česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
žampiony | Žampion čerstvý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kari | Kari | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |