Nutriční hodnoty (Cibulajda s kopřivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 546 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
Tuky | 16,47 g |
– nasycené | 10,27 g |
– nenasycené | 5,82 g |
–– mononenasycené | 3,42 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 22,45 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 37,91 g |
– cukry | 23,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 velkých cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 hrst 1 hrst mladých kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
1 l 1 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |