Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulajda s kopřivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 546 kJ /
370 kcal
Bílkoviny12,14 g
– z toho živočišné bílkoviny6,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky16,47 g
– nasycené10,27 g
– nenasycené5,82 g
–– mononenasycené3,42 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,36 g
Vláknina22,45 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy37,91 g
– cukry23,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 velkých cibulí Cibule čerstvá 350 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 hrst 1 hrst mladých kopřiv Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
1 l 1 l hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.