Nutriční hodnoty (Sicilský paprikový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 262 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,31 g |
Tuky | 33,92 g |
– nasycené | 4,66 g |
– nenasycené | 29,08 g |
–– mononenasycené | 24,19 g |
–– polynenasycené | 4,89 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 9,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 47,47 g |
– cukry | 27,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
6 6 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
4 4 ančovičky | Ančovičky v oleji | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
veškerá šťáva zachycená při loupání paprik | Paprika bílá čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1,5 lžíce 1,5 lžíce octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
trocha trocha citrónové šťávy | Šťáva z citrónu |