Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sicilský paprikový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 262 kJ /
541 kcal
Bílkoviny7,31 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,31 g
Tuky33,92 g
– nasycené4,66 g
– nenasycené29,08 g
–– mononenasycené24,19 g
–– polynenasycené4,89 g
––– omega 30,03 g
Vláknina9,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 406 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy47,47 g
– cukry27,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
6 6 sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
1 lžíce 1 lžíce kaparů Kapary 15 g
4 4 ančovičky Ančovičky v oleji
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
veškerá šťáva zachycená při loupání paprik Paprika bílá čerstvá
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1,5 lžíce 1,5 lžíce octa balsamico Ocet balsamikový bílý 30 ml
sůl Sůl mořská
trocha trocha citrónové šťávy Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.