Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 703 kJ /
885 kcal
Bílkoviny48,53 g
– z toho živočišné bílkoviny44,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,60 g
Tuky59,17 g
– nasycené25,51 g
– nenasycené23,62 g
–– mononenasycené19,66 g
–– polynenasycené3,96 g
––– omega 30,26 g
Vláknina1,34 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 531 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy38,94 g
– cukry15,44 g
––– laktóza12,34 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední sklenička naložených žlutých fazolových lusků Fazolky čerstvé
(případně trochu trochu kyselých houbiček)
200 ml 200 ml kefíru Kefír 200 ml
100 ml 100 ml i víc mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 lžíce 1 lžíce sušené zeleninové směsi (Podravka, Vegeta, Zdravita) Mrkev mražená 15 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.