Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s římským salátem, mrkví a okurkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 743 kJ /
416 kcal
Bílkoviny34,54 g
– z toho živočišné bílkoviny34,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky24,78 g
– nasycené6,48 g
– nenasycené11,27 g
–– mononenasycené8,81 g
–– polynenasycené2,46 g
––– omega 30,08 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 408 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy13,10 g
– cukry10,00 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 pěkné listy římského salátu Salát římský čerstvý
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3 3 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g bílého jogurtu (já měla Choceňský) Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
cca 10 cm 10 cm salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1 KL 1 KL hořčice se zeleným pepřem Hořčice kremžská
sůl, pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.