Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí maso na kari s pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 960 kJ /
707 kcal
Bílkoviny95,36 g
– z toho živočišné bílkoviny90,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,80 g
Tuky19,32 g
– nasycené4,54 g
– nenasycené13,68 g
–– mononenasycené9,87 g
–– polynenasycené3,81 g
––– omega 30,94 g
Vláknina3,25 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 4,07 g
Sůl9,71 g
Sacharidy20,66 g
– cukry5,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 gramů 400 gramů zadního hovězího masa Hovězí kýta 400 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 dl 1 dl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 kostka 1 kostka bujónu Bujón hovězí 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 lžičky 2 lžičky kari koření Kari 10 g
4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 60 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.