Nutriční hodnoty (Hovězí maso na kari s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 960 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 19,32 g |
– nasycené | 4,54 g |
– nenasycené | 13,68 g |
–– mononenasycené | 9,87 g |
–– polynenasycené | 3,81 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 3,25 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 9,71 g |
Sacharidy | 20,66 g |
– cukry | 5,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 gramů 400 gramů zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 400 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 kostka 1 kostka bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky kari koření | Kari | 10 g |
4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |