Nutriční hodnoty (Kuřecí v křenové pikantní omáčce s ljutěnicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 668 kJ / 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 11,17 g |
– nasycené | 7,16 g |
– nenasycené | 3,36 g |
–– mononenasycené | 3,03 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 10,10 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehenní (prsní) řízky | Kuře prso | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 sklenka 1 sklenka ljutěnice | Zelenina směs sterilovaná | |
3 3 polévkové lžíce vrchovaté krenexu ( možno použít i čerstvý křen) | Křen sterilovaný | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 1 polévková lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |