Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s okurkou a římským salátem v jogurtovokřenové zálivce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 824 kJ /
914 kcal
Bílkoviny55,02 g
– z toho živočišné bílkoviny42,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,30 g
Tuky33,86 g
– nasycené8,79 g
– nenasycené15,81 g
–– mononenasycené11,90 g
–– polynenasycené3,91 g
––– omega 30,11 g
Vláknina25,50 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 1,81 g
Sůl0,94 g
Sacharidy90,30 g
– cukry26,90 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
cca 5 5 pěkných listů římského salátu Salát římský čerstvý
cca 10 cm 10 cm salátové okurky Okurka salátová čerstvá
150 ml 150 ml bílého jogurtu (já měla Choceňský) Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
3 3 PL Bavorského křenu Křen čerstvý 300 g
2 PL 2 PL křenu s jablkem
1-2 1-2 prolisované stroužky česneku (dle chuti) Česnek čerstvý 105 g
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
možno i pár kapek kapek chilli koření Chilli paprička mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.