Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s Harissou, zeleninou a červenou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,83 g |
Tuky | 25,83 g |
– nasycené | 7,68 g |
– nenasycené | 11,38 g |
–– mononenasycené | 8,29 g |
–– polynenasycené | 3,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 43,05 g |
– cukry | 24,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 cibule bílá | Cibule čerstvá | |
mražená zelenina (dle chuti) | Mrkev mražená | |
5 5 červených cibulí | Cibule červená čerstvá | 345 g |
3-4 3-4 kávové lžičky Harissa pasty | Harissa | |
1 1 kávové lžičky Tabasca (nemusí být) | Tabasco omáčka | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |