Nutriční hodnoty (Zatočený jahodovo kefírový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 606 kJ / 3 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
Tuky | 171,83 g |
– nasycené | 102,62 g |
– nenasycené | 55,02 g |
–– mononenasycené | 46,82 g |
–– polynenasycené | 8,20 g |
––– omega 3 | 1,54 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 806 mg |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 406,45 g |
– cukry | 310,45 g |
––– laktóza | 40,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
125 g 125 g cukru | Cukr bílý | 125 g |
50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
50 g 50 g škrobové moučky | Bramborový škrob | 50 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku | Kypřící prášek | 6 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
750 ml 750 ml kefírového mléka | Kefír | 750 ml |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
10 plátků 10 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
300 g 300 g jahod | Jahody čerstvé | 300 g |