Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zatočený jahodovo kefírový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 606 kJ /
3 491 kcal
Bílkoviny73,19 g
– z toho živočišné bílkoviny61,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,60 g
Tuky171,83 g
– nasycené102,62 g
– nenasycené55,02 g
–– mononenasycené46,82 g
–– polynenasycené8,20 g
––– omega 31,54 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 806 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy406,45 g
– cukry310,45 g
––– laktóza40,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
125 g 125 g cukru Cukr bílý 125 g
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
50 g 50 g škrobové moučky Bramborový škrob 50 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku Kypřící prášek 6 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
750 ml 750 ml kefírového mléka Kefír 750 ml
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
10 plátků 10 plátků želatiny Želatina vepřová
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
300 g 300 g jahod Jahody čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.