Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový korpus na dort nebo i jako bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 636 kJ /
1 347 kcal
Bílkoviny43,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky37,80 g
– nasycené9,10 g
– nenasycené17,50 g
–– mononenasycené14,00 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,14 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 558 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy208,30 g
– cukry200,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
250 g 250 g mouky Schar Mix C
10 lžic 10 lžic horké vody Voda 180 ml
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.