Nutriční hodnoty (Bezlepkový korpus na dort nebo i jako bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 636 kJ / 1 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 37,80 g |
– nasycené | 9,10 g |
– nenasycené | 17,50 g |
–– mononenasycené | 14,00 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 558 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 208,30 g |
– cukry | 200,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
250 g 250 g mouky Schar Mix C | ||
10 lžic 10 lžic horké vody | Voda | 180 ml |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek |