Nutriční hodnoty (Bezlepková oříšková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 852 kJ / 1 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 70,49 g |
– nasycené | 11,13 g |
– nenasycené | 49,53 g |
–– mononenasycené | 42,70 g |
–– polynenasycené | 6,83 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 5,95 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 84,90 g |
– cukry | 72,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
70 g 70 g cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
70 g 70 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |