Nutriční hodnoty (Jahodovo pudinkový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 2,64 g |
–– mononenasycené | 2,40 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 243 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 29,40 g |
– cukry | 29,40 g |
––– laktóza | 29,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 korpusu amerického čokodortu od issindy(měla jsem zamražený pro strýčka příhodu) | ||
1,5 1,5 čokoládového pudinkového prášku | Puding v prášku | |
3 3 polévkové lžíce cukru krupice | Cukr bílý | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
jahody | Jahody čerstvé | |
Cukrářské extra silné želé na dory | Želatina vepřová | |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
3 3 polévková lžíce cukru | Cukr bílý | |
1 1 polévková lžíce jahodového sirupu | Sirup jahodový |