Nutriční hodnoty (Jupka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 434 kJ / 3 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 101,96 g |
Tuky | 26,54 g |
– nasycené | 9,43 g |
– nenasycené | 11,32 g |
–– mononenasycené | 6,73 g |
–– polynenasycené | 4,60 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 38,40 g |
Cholesterol | 234 mg |
Sodík | 6,65 g |
Sůl | 16,54 g |
Sacharidy | 742,60 g |
– cukry | 28,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 1000 g |
vody podle potřeby (asi 500 ml) | Voda | |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
300 g 300 g vařeného mletého skopového masa | Jehněčí kýta | 300 g |
2 2 nařezané cibule opražené na 1 lžíci másla | Cibule čerstvá | 140 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |