Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jupka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 434 kJ /
3 928 kcal
Bílkoviny162,86 g
– z toho živočišné bílkoviny60,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny101,96 g
Tuky26,54 g
– nasycené9,43 g
– nenasycené11,32 g
–– mononenasycené6,73 g
–– polynenasycené4,60 g
––– omega 30,24 g
Vláknina38,40 g
Cholesterol 234 mg
Sodík 6,65 g
Sůl16,54 g
Sacharidy742,60 g
– cukry28,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 1000 g
vody podle potřeby (asi 500 ml) Voda
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
300 g 300 g vařeného mletého skopového masa Jehněčí kýta 300 g
2 2 nařezané cibule opražené na 1 lžíci másla Cibule čerstvá 140 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.