Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zavářka do polévky - žížalky vnučky Verunky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 531 kJ /
366 kcal
Bílkoviny17,24 g
– z toho živočišné bílkoviny9,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,05 g
Tuky9,19 g
– nasycené2,25 g
– nenasycené4,41 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené1,41 g
––– omega 30,10 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy52,54 g
– cukry4,24 g
––– laktóza0,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
60-80 g 60-80 g hladké mouky (3-4 polévkové lžíce) Mouka pšeničná hladká 70 g
špetička špetička soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.