Nutriční hodnoty (Zavářka do polévky - žížalky vnučky Verunky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 531 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
Tuky | 9,19 g |
– nasycené | 2,25 g |
– nenasycené | 4,41 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 1,41 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 52,54 g |
– cukry | 4,24 g |
––– laktóza | 0,74 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
60-80 g 60-80 g hladké mouky (3-4 polévkové lžíce) | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
špetička špetička soli | Sůl mořská |