Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z krevetového vývaru s nudlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 049 kJ /
251 kcal
Bílkoviny10,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,16 g
Tuky1,71 g
– nasycené0,46 g
– nenasycené1,16 g
–– mononenasycené0,31 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 30,00 g
Vláknina26,89 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 1,26 g
Sůl2,60 g
Sacharidy36,40 g
– cukry9,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Zbytky vyloupaných krevet ( hlavičky, ocásky, krunýřky) Krevety loupané
4 cm 4 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
sterilovaná kukuřice Kukuřice sterilovaná
sterilovaný hrášek Hrášek zelený sterilovaný
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
1 PL 1 PL solamylu Bramborový škrob 15 g
1 PL 1 PL rybí omáčky nebo sójové omáčky Rybí omáčka 15 ml
máslo Máslo kravské
instantní nudle Nudle pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.