Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vrstvené bramboráky s kyselým zelím a uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 358 kJ /
2 954 kcal
Bílkoviny115,21 g
– z toho živočišné bílkoviny70,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,13 g
Tuky132,77 g
– nasycené34,65 g
– nenasycené68,83 g
–– mononenasycené54,67 g
–– polynenasycené14,16 g
––– omega 30,81 g
Vláknina43,40 g
Cholesterol 449 mg
Sodík 6,05 g
Sůl14,31 g
Sacharidy305,90 g
– cukry39,30 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
400 g 400 g uzeného bůčku (nebo žeber) Vepřový bok uzený 400 g
300 g 300 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
4-6 stroužků 4-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
150 g 150 g hladké mouky (nebo podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 150 g
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
olej (nebo sádlo) Olej řepkový
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.