Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolky v cibulové omáčce se strouhankou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 140 kJ /
273 kcal
Bílkoviny13,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,80 g
Tuky2,89 g
– nasycené0,64 g
– nenasycené2,14 g
–– mononenasycené1,06 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina35,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,30 g
– cukry25,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zelených fazolek ( mohou být i strilované) Fazolky čerstvé 500 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
svazek svazek zelené petrželky Petržel nať čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.