Nutriční hodnoty ("Dvojkové" kuřecí placičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,74 g |
Tuky | 30,60 g |
– nasycené | 5,95 g |
– nenasycené | 18,63 g |
–– mononenasycené | 9,30 g |
–– polynenasycené | 9,33 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 6,26 g |
Cholesterol | 649 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 52,36 g |
– cukry | 5,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžičky 2 lžičky sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 10 ml |
2 lžičky 2 lžičky tatarky | Tatarská omáčka | 16 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový |