Nutriční hodnoty (Ovocné pizzy v MW - těsto podle Jikotky - CRISP)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 24,70 g |
– nasycené | 2,10 g |
– nenasycené | 20,93 g |
–– mononenasycené | 14,17 g |
–– polynenasycené | 6,76 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 188,30 g |
– cukry | 10,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
na špičku nože na špičku nože soli | Sůl mořská | |
20 g 20 g droždí nebo 1/2 sáčku suchého | Droždí pekařské lisované | 20 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
20 ml 20 ml teplé vody | Voda | 20 ml |
trochu trochu pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
rajčatové pyré | Pyré z červených rajčat | |
nadrobno nakrájený sýr Madeland nebo Mozarella | Čedar | |
vhodné ovoce | Jahody čerstvé |