Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrášková polévka se zeleninou a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 968 kJ /
709 kcal
Bílkoviny39,65 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,98 g
Tuky12,20 g
– nasycené5,74 g
– nenasycené5,84 g
–– mononenasycené1,80 g
–– polynenasycené4,04 g
––– omega 30,33 g
Vláknina69,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,10 g
Sacharidy76,63 g
– cukry32,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mraženého zeleného hrášku Hrášek zelený 250 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
klobáska ( nemusí být) Klobása
1 PL 1 PL nasekané čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 15 g
máslo Máslo kravské
1 l 1 l vývaru nebo vody Vývar hovězí 1000 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.