Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolicový krém s vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 514 kJ /
1 079 kcal
Bílkoviny43,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,58 g
Tuky67,61 g
– nasycené5,86 g
– nenasycené52,89 g
–– mononenasycené5,46 g
–– polynenasycené47,44 g
––– omega 37,50 g
Vláknina43,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 435 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy52,19 g
– cukry19,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
kelímek kelímek smetany na vaření Profesionál 19% Smetana kravská sladká 12%
1 l 1 l zeleninového vývaru nejlépe domácího Vývar zeleninový 1000 ml
100 g 100 g jader vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1/2 1/2 většího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
petržel Petržel kořenová čerstvá
cibule Cibule čerstvá
pórek Pórek čerstvý
pár kuliček kuliček celého pepře Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
plátek plátek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.