Nutriční hodnoty (Brokolicový krém s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 514 kJ / 1 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,58 g |
Tuky | 67,61 g |
– nasycené | 5,86 g |
– nenasycené | 52,89 g |
–– mononenasycené | 5,46 g |
–– polynenasycené | 47,44 g |
––– omega 3 | 7,50 g |
Vláknina | 43,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 52,19 g |
– cukry | 19,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
kelímek kelímek smetany na vaření Profesionál 19% | Smetana kravská sladká 12% | |
1 l 1 l zeleninového vývaru nejlépe domácího | Vývar zeleninový | 1000 ml |
100 g 100 g jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1/2 1/2 většího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
pórek | Pórek čerstvý | |
pár kuliček kuliček celého pepře | Pepř černý | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
plátek plátek másla | Máslo kravské |