Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotleta "cheese and milk")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 758 kJ /
420 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny1,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,97 g
Tuky42,17 g
– nasycené27,19 g
– nenasycené14,42 g
–– mononenasycené13,12 g
–– polynenasycené1,30 g
––– omega 30,15 g
Vláknina4,16 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy7,29 g
– cukry4,56 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks vepřová kotleta Vepřová kotleta s kostí
1 ks 1 ks cibule Cibule čerstvá 69 g
1 ks 1 ks krémový tavený sýr (100 g FROM´DOR) Sýr tavený
hrnek hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu Bujón hovězí 5 g
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.