Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené hovězí se sušenými rajčaty na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 764 kJ /
2 573 kcal
Bílkoviny216,11 g
– z toho živočišné bílkoviny204,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,11 g
Tuky117,29 g
– nasycené20,67 g
– nenasycené92,34 g
–– mononenasycené78,55 g
–– polynenasycené13,79 g
––– omega 30,39 g
Vláknina20,24 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,27 g
Sacharidy76,67 g
– cukry21,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g hovězí kližky (nakrájené na kostky) Hovězí kližka 1000 g
300 ml 300 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 300 ml
150 g 150 g černých oliv Olivy čerstvé zralé 150 g
80 g 80 g sušených rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji 80 g
3 PL 3 PL olivového oleje Olej olivový 33 ml
2 PL 2 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
500 ml 500 ml červeného suchého vína Víno červené suché 500 ml
3 PL 3 PL olivového oleje Olej olivový 33 ml
200 g 200 g rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 200 g
1 1 cibule nakrájená nahrubo Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku(drcený) Česnek čerstvý 21 g
1 KL 1 KL oregána (měla jsem sušené) Oregano sušené 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.