Nutriční hodnoty (Pečené hovězí se sušenými rajčaty na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 764 kJ / 2 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 204,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,11 g |
Tuky | 117,29 g |
– nasycené | 20,67 g |
– nenasycené | 92,34 g |
–– mononenasycené | 78,55 g |
–– polynenasycené | 13,79 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 20,24 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 76,67 g |
– cukry | 21,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g hovězí kližky (nakrájené na kostky) | Hovězí kližka | 1000 g |
300 ml 300 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
150 g 150 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 150 g |
80 g 80 g sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 80 g |
3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
500 ml 500 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 500 ml |
3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
200 g 200 g rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 200 g |
1 1 cibule nakrájená nahrubo | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku(drcený) | Česnek čerstvý | 21 g |
1 KL 1 KL oregána (měla jsem sušené) | Oregano sušené | 5 g |