Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řapíková variace č. 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 950 kJ /
1 183 kcal
Bílkoviny29,90 g
– z toho živočišné bílkoviny9,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,90 g
Tuky96,73 g
– nasycené14,31 g
– nenasycené66,06 g
–– mononenasycené9,28 g
–– polynenasycené56,78 g
––– omega 39,53 g
Vláknina13,35 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 368 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy41,53 g
– cukry23,78 g
––– laktóza0,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 stonků 6 stonků řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 - 2 1 - 2 jablka Jablko čerstvé 225 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku vlašských ořechů Vlašské ořechy 125 g
Kelímek Kelímek zakysané smetany (Chef de Créme 30%) Smetana kravská zakysaná 12%
lžička lžička medu Med nepasterovaný
lžička lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská
lžíce lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu
lžíce lžíce olivového oleje (nebo citronového) Olej olivový
2 lžíce 2 lžíce strouhaného parmazánu nebo sýru Gran moravia Parmezán 30 g
sůl Sůl mořská
čertvě drcený pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.