Nutriční hodnoty (Řapíková variace č. 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 950 kJ / 1 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,90 g |
Tuky | 96,73 g |
– nasycené | 14,31 g |
– nenasycené | 66,06 g |
–– mononenasycené | 9,28 g |
–– polynenasycené | 56,78 g |
––– omega 3 | 9,53 g |
Vláknina | 13,35 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 368 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 41,53 g |
– cukry | 23,78 g |
––– laktóza | 0,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 stonků 6 stonků řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 - 2 1 - 2 jablka | Jablko čerstvé | 225 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 125 g |
Kelímek Kelímek zakysané smetany (Chef de Créme 30%) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
lžička lžička medu | Med nepasterovaný | |
lžička lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
lžíce lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
lžíce lžíce olivového oleje (nebo citronového) | Olej olivový | |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného parmazánu nebo sýru Gran moravia | Parmezán | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
čertvě drcený pepř | Pepř černý |