Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s mascarpone krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie32 272 kJ /
7 713 kcal
Bílkoviny121,92 g
– z toho živočišné bílkoviny88,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,40 g
Tuky534,65 g
– nasycené287,51 g
– nenasycené227,96 g
–– mononenasycené181,90 g
–– polynenasycené46,06 g
––– omega 36,27 g
Vláknina30,60 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 1,37 g
Sůl2,93 g
Sacharidy561,87 g
– cukry388,67 g
––– laktóza31,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g Hery Margarín 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
50 g 50 g kakaa Kakao prášek 50 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
500 g 500 g mascarpone Mascarpone 500 g
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 75 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 ml 100 ml vaječného likéru Likér vaječný 100 ml
20 g 20 g želatiny Želatina vepřová 20 g
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
300 g 300 g mandarinkového kompotu Mandarinka zavařená 300 g
1 1 instantní šlehačka v prášku Šlehačka v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.