Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s mascarpone krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 32 272 kJ / 7 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,40 g |
Tuky | 534,65 g |
– nasycené | 287,51 g |
– nenasycené | 227,96 g |
–– mononenasycené | 181,90 g |
–– polynenasycené | 46,06 g |
––– omega 3 | 6,27 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 2,93 g |
Sacharidy | 561,87 g |
– cukry | 388,67 g |
––– laktóza | 31,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
50 g 50 g kakaa | Kakao prášek | 50 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 ml 100 ml vaječného likéru | Likér vaječný | 100 ml |
20 g 20 g želatiny | Želatina vepřová | 20 g |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
300 g 300 g mandarinkového kompotu | Mandarinka zavařená | 300 g |
1 1 instantní šlehačka v prášku | Šlehačka v prášku |