Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírová buchta s náplni)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 151 kJ /
5 055 kcal
Bílkoviny67,31 g
– z toho živočišné bílkoviny25,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,13 g
Tuky273,60 g
– nasycené26,46 g
– nenasycené231,85 g
–– mononenasycené163,40 g
–– polynenasycené68,45 g
––– omega 320,58 g
Vláknina19,71 g
Cholesterol 334 mg
Sodík 315 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy571,05 g
– cukry228,25 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 hrneček 1 hrneček oleje (asi 200 ml) Olej řepkový 250 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce kakaa Kakao prášek 37.5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 litru 1/2 litru kefíru Kefír 500 ml
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 tvaroh Tvaroh polotučný
1 1 pomazánkové máslo (můžou být i 2) Pomazánka mléčná
100 g 100 g moučkového cukru (podle chuti) Cukr bílý 100 g
jahody kompot (já měla 2 plechovky) Meruňka zavařená
3/4 litru 3/4 litru šťávy z jahod (nebo vodu se šťávou) Jahody čerstvé
2 sáčky 2 sáčky pudinku (jahodový nebo vanilkový) Puding v prášku 96 g
cukr (podle chuti) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.