Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí vepřová paštička)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 534 kJ /
5 625 kcal
Bílkoviny216,41 g
– z toho živočišné bílkoviny202,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky512,16 g
– nasycené197,18 g
– nenasycené261,17 g
–– mononenasycené208,22 g
–– polynenasycené52,95 g
––– omega 31,46 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 2,82 g
Sodík 3,89 g
Sůl9,54 g
Sacharidy33,43 g
– cukry1,60 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
600 g 600 g prorostlého bůčku Vepřový bok 600 g
80 g 80 g mandlí Mandle neloupané 80 g
150-200 g 150-200 g anglické slaniny (česnekový bok) Anglická slanina 175 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 lžíce 2 lžíce vepřového sádla Sádlo vepřové 30 g
scherry (nebo silné červené víno nejlépe Portské) Likér
3-4 3-4 vejce Vejce slepičí 245 g
smetana Smetana kravská sladká 12%
cibule Cibule čerstvá
bobkový list Bobkový list sušený
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
nové koření mleté Nové koření mleté
celé nové koření Nové koření
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.