Nutriční hodnoty (Domácí vepřová paštička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 534 kJ / 5 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 202,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 512,16 g |
– nasycené | 197,18 g |
– nenasycené | 261,17 g |
–– mononenasycené | 208,22 g |
–– polynenasycené | 52,95 g |
––– omega 3 | 1,46 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 2,82 g |
Sodík | 3,89 g |
Sůl | 9,54 g |
Sacharidy | 33,43 g |
– cukry | 1,60 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
600 g 600 g prorostlého bůčku | Vepřový bok | 600 g |
80 g 80 g mandlí | Mandle neloupané | 80 g |
150-200 g 150-200 g anglické slaniny (česnekový bok) | Anglická slanina | 175 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
scherry (nebo silné červené víno nejlépe Portské) | Likér | |
3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
cibule | Cibule čerstvá | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
nové koření mleté | Nové koření mleté | |
celé nové koření | Nové koření | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
tymián | Tymián sušený |