Nutriční hodnoty (Řezy "Halabala")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 950 kJ / 6 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,91 g |
Tuky | 239,99 g |
– nasycené | 30,36 g |
– nenasycené | 190,82 g |
–– mononenasycené | 134,58 g |
–– polynenasycené | 56,24 g |
––– omega 3 | 15,77 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 682 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 946,78 g |
– cukry | 536,88 g |
––– laktóza | 18,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru písek | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky (hrnek 250 ml) | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
2 2 tvarohy (můžou být ve vaničce) | Tvaroh polotučný | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru písek | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1 1 vanilkový pudink neuvařený | Puding v prášku | 40 g |