Nutriční hodnoty (Rumunská sarma)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 101 kJ / 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,14 g |
Tuky | 25,47 g |
– nasycené | 7,78 g |
– nenasycené | 12,09 g |
–– mononenasycené | 9,59 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 6,47 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 75,72 g |
– cukry | 10,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kg kysaného zelí celé listy | Zelí bílé kvašené | |
500 g 500 g míchaného mletého masa | Vepřová plec | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
80 g 80 g rýže | Rýže bílá | 80 g |
500 ml 500 ml masový vývar | Vývar masový | 500 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 37.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
bobkový list | Bobkový list sušený |