Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rumunská sarma)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 101 kJ /
980 kcal
Bílkoviny109,98 g
– z toho živočišné bílkoviny102,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,14 g
Tuky25,47 g
– nasycené7,78 g
– nenasycené12,09 g
–– mononenasycené9,59 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,27 g
Vláknina6,47 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy75,72 g
– cukry10,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kg kysaného zelí celé listy Zelí bílé kvašené
500 g 500 g míchaného mletého masa Vepřová plec 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
80 g 80 g rýže Rýže bílá 80 g
500 ml 500 ml masový vývar Vývar masový 500 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 37.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
bobkový list Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.