Nutriční hodnoty (Slovinský guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 852 kJ / 2 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 169,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,93 g |
Tuky | 54,69 g |
– nasycené | 21,48 g |
– nenasycené | 26,66 g |
–– mononenasycené | 21,83 g |
–– polynenasycené | 4,83 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 66,50 g |
Cholesterol | 475 mg |
Sodík | 516 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 242,50 g |
– cukry | 48,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 400 g |
400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |