Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 353 kJ /
562 kcal
Bílkoviny27,20 g
– z toho živočišné bílkoviny26,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky32,12 g
– nasycené20,23 g
– nenasycené14,69 g
–– mononenasycené9,03 g
–– polynenasycené5,66 g
––– omega 30,40 g
Vláknina1,08 g
Cholesterol 112 mg
Sodík 762 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy40,60 g
– cukry38,20 g
––– laktóza34,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí řízky nebo krůtí řízky Kuře prso
500 ml 500 ml podmáslí Podmáslí 500 g
200 ml 200 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 PL 2 PL krenexu Křen sterilovaný 30 g
svazek svazek zelené petrželky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.