Nutriční hodnoty (Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 353 kJ / 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 32,12 g |
– nasycené | 20,23 g |
– nenasycené | 14,69 g |
–– mononenasycené | 9,03 g |
–– polynenasycené | 5,66 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 762 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 40,60 g |
– cukry | 38,20 g |
––– laktóza | 34,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí řízky nebo krůtí řízky | Kuře prso | |
500 ml 500 ml podmáslí | Podmáslí | 500 g |
200 ml 200 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 PL 2 PL krenexu | Křen sterilovaný | 30 g |
svazek svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |