Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaný steak ze žraloka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 488 kJ /
1 073 kcal
Bílkoviny9,86 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,18 g
Tuky102,73 g
– nasycené14,88 g
– nenasycené85,56 g
–– mononenasycené73,83 g
–– polynenasycené11,73 g
––– omega 30,13 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 108 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy10,50 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 žraločí steaky Žralok filet
olivový olej na smažení Olej olivový
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
nadrobno nasekaná zelená petrželka Petržel nať čerstvá
1 1 najemno nakrájená cibule Cibule čerstvá 70 g
nadrobno nasekaný tymián Tymián sušený
2 2 podrcené bobkové listy Bobkový list sušený
100 ml 100 ml olivového oleje Olej olivový 100 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.