Nutriční hodnoty (Marinovaný steak ze žraloka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 488 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
Tuky | 102,73 g |
– nasycené | 14,88 g |
– nenasycené | 85,56 g |
–– mononenasycené | 73,83 g |
–– polynenasycené | 11,73 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 10,50 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 žraločí steaky | Žralok filet | |
olivový olej na smažení | Olej olivový | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
nadrobno nasekaná zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 1 najemno nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
nadrobno nasekaný tymián | Tymián sušený | |
2 2 podrcené bobkové listy | Bobkový list sušený | |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |